case study

CodeIT partner Case Study Show 2019.

Trinaesti po redu Case Study Show nedavno je završen u Beogradu, a naša firma imala je čast da po drugi put zaredom bude jedna od partnera ovog značajnog projekta. Estiem LG, kao glavni organizator događaja, pružio nam je ponovo zadovoljstvo da se nadjemo na listi ponosnih partnera, rame uz rame sa brojnim renomiranim kako domaćim tako i svetskim kompanijama, među kojima su Nestle, Nelt, Delhaize, Bosch, Comtrade, Henkel, Mozzart, United Cloud, Vip Mobile kao i brojne druge.

Učesnici Case Study Show-a  su imali priliku da se takmiče u rešavanju studije slučaja čija su rešenja izlagali pred predstavnicima ovih velikih kompanija a nabolji su dobili priliku za odlazak na praksu u neku od ovih kompanija, sto bi moglo da rezultira i stalnim zapolenjima. Zna čaj učestvovanja u ovom pojektu ogleda se u tome što takmicari stiču nova značajna iskustva i kontakte kao i šansu da budu uočeni od strane izrazito važnih ljudi iz korporativnog sveta.

Projekat se sastojao iz pet delova: Case Academy, Meet Up, Show (me) Business, Business Case i Speed Dating.

 

 

 I 4like je partner CSS-a

 

CodeIT, kao firma koja nudi brojne usluge I rešenja iz oblasti softverskog poslovanja, uporedo je radila i na razvijanju sopstvenog proizvoda pod nazivom ‘4like’ . Upravo ovaj događaj prepoznali smo kao idealnu priliku da većem auditorijumu pokažemo sve što naš proizvod može. Naš stalak sa anketom, stajao je u foajeu, gde je slobodno, svako ko je zeleo mogao da ostavi neki feedback u vezi sa organizacijom i sadržajem event-a. Za sve detalje u vezi sa 4like-om, posetite sajt 4like.rs i informišite se o svemu što vas interesuje.

previousnext