Image12

CodeIT ponosni sponzor CodeBeyond takmičenja

codebeyond

CodeIT ponosni sponzor CodeBeyond takmičenja

Takmičenje u programiranju

CodeBeyond predstavlja intenzivno timsko takmičenje u programiranju koje je namenjeno budućim IT inženjerima. Takmičenje se održava od 13. do 17. aprila kada će studenti imati priliku da kroz zadatke partnerskih kompanija i uz podršku mentora, pokažu svoje znanje, veštine i kreativnost.

 

Cilj takmičenja

Cilj takmičenja je da učesnici kroz timski rad reše zadati problem i predstave svoje rešenje članovima žirija. Fokus zadatka je na rešavanju različitih problema iz prakse kroz implementaciju metoda agilnog programiranja. U okviru projekta biće održane i interaktivne tribine o najsavremenijim inovacijama u tehnici. Organizuju se u cilju zbližavanja studenata i kompanija. Kompanije imaju priliku da se predstave kroz interaktivne radionice razgovorom sa studentima. Zainteresovani studenti imaju mogućnost ostavljanja CV-jeva u koje kompanije imaju uvid.

 

O organizaciji BEST

BEST (Board of European Students of Technology) Beograd je lokalna grupa Udruženja koja broji više od 300 članova sa 18 tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu. Postojimo od 2003. godine i za ovih petnaest godina smo izrasli u jednu od najbrojnijih i najprepoznatljivijih studentskih organizacija Univerziteta u Beogradu. Entuzijastični, mladi članovi rade na organizovanju stručnih kurseva i kulturnih razmena, inženjerskih takmičenja i seminara. BEST Beograd omogućava povezivanje, razmenu i saradnju sa studentima iz cele Evrope.

 

Prijateljstvo BEST-a i CodeIT-a

Prepoznali smo potencijal studentskih takmičenja i svedoci smo koliko ovakvi projekti pomažu studentima završnih godina u budućoj karijeri. S obzirom na to da se naša firma bavi programiranjem, posebno podržavamo ovakav vid takmičenja i unapređenje mladih ljudi u toj sferi. Čast nam je da smo ove godine partneri BEST-ovog takmičenja CodeBeyond, i sa zadovoljstvom ćemo ispratiti njegov tok. Prijave traju do 8. aprila, zato se što pre prijavite i proverite svoje znanje uz zabavu i timski rad! Svim učesnicima, budućim IT inženjerima, želimo mnogo sreće!

previousnext