Image12

Proizvodi

4like je softver koji daje informacije o zadovoljstvu potrošača određenom uslugom, a zatim ih analizira radi poboljšanja iste. Putem anketa, koje mogu biti personalizovane i sadržajem i dizajnom, potrošači mogu oceniti uslugu i napisati nešto o njoj. Aktivnost anketa može se pratiti na više nivoa, a softver detaljno analizira njihov razvoj i šalje nedeljne izveštaje.

SkiBox je softver kreiran za upravljanje svim poslovima unutar Vaše ski škole, poboljšava njenu organizaciju i daje jasan pregled svih informacija vezanih za časove, klijente, instruktore i zaradu škole. Osim bolje organizacije, može pratiti razvoj poslovanja i samim tim pomoći njegovom unapređenju.

Chatbot aplikacije nastale su kao rezultat sve učestalijeg načina komuniciranja – preko društvenih platformi. Idući u korak sa svetskim inovacijama, razvili smo jedan od prvih chatbot-ova na tržištu Srbije. Chatbot najčešće koriste finansijske institucije poput banaka i online prodavnice. Uz to, veoma je koristan za zakazivanje termina (kozmetički saloni, teretane, škole jezika, stomatološke ordinacije itd.), za online rezervaciju (npr. rezervacija smeštaja) i mnoge druge tipove usluga.