Image12

SkiBox

O SkiBox-u

SkiBox je softver kreiran za upravljanje svim poslovima unutar Vaše ski škole, poboljšava njenu organizaciju i daje jasan pregled svih informacija vezanih za časove, klijente, instruktore i zaradu škole. Osim bolje organizacije, može pratiti razvoj poslovanja i samim tim pomoći njegovom unapređenju.

Mogućnosti bukera

Softver sadrži BUKER, odnosno kalendar termina sa jasnim pregledom svih informacija vezanih za časove, klijente i instruktore. Postoji i opcija filtriranja po instruktorima, kao i pregled klijenata i njihovih časova. Mogu se evidentirati i bonus časovi i dodavati novi klijenti.

Mogućnosti instruktora

INSTRUKTORI na svojim nalozima imaju sve ono što je potrebno da im olakša rad. Pre svega, program je pregledan i lako se koristi. Brzo i jednostavno se mogu zakazivati časovi i evidentirati klijenti. Takođe, instruktori imaju uvid u istoriju zakazanih časova za svakog klijenta pojedinačno.

Mogućnosti vlasnika

VLASNIK ŠKOLE uz pomoć ovog softverskog rešenja jasno i organizovano rukovodi poslovanjem škole. On ima mogućnost da pristupi SkiBox-u sa bilo kog uređaja, a njegov nalog ima uvid u sve aktivnosti škole, a samim tim kontrolu nad njima. Može pratiti zaradu škole i upravljati uslugama i cenama.