Image12

Samsung Galaxy S9 i S9 Plus stižu!

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 i S9 Plus stižu!

Skoro je “procurela” informacija da Samsung Galaxy S9 i S9 Plus izlaze sredinom marta, a saznali smo neke od opcija koje će imati. Pre nego što zvanično budemo imali sve informacije, delimo sa vama sve što smo do sada saznali.

 

Pozivnice za događaj – jedan od tizera

 

Samsung je poslao pozivnice za događaj koji će se održati 25. februara povodom najave novih telefona. Na pozivnicama piše: “The Camera. Reimagined.” Iz toga možemo zaključiti da se za ove modele dosta pažnje usmerilo na unapređenje u slikanju.

Samsung

Samsung je podelio i detalje o tome na svom zvaničnom sajtu, pa znamo za bolji fokus objekata u pokretu, optički zoom i Full HD video: “Faster Accurate Focus with dual-PD and super PD 3-stack fast readout sensor”.

 

Samsung Galaxy S9 i S9 Plus uskoro u prodaji!

 

Evan Blass, dobro poznati poznalavac tehlonoških inovacija, kaže da ima informaciju da će Galaxy S9 i Galaxy S9 Plus moći da se naruče od prvog, a da će izaći u prodaju 16-og marta.

Na zvaničnom Samsung sajtu pročitali smo da je novim modelima cela prednja strana u ekranu (bezel-less) i da imaju WQHD rezoluciju. Korisnici mogu da očekuju i unapređenje Bixby AI asistenta i lakše korišćenje interfejsa. Galaxy S9 I S9 Plus će imati i super-slow-mo video. Samsung Galaxy S9 ima jednu kameru, a S9 Plus dve, što je karakteristično i za iPhone serije poslednjih godina. Telefoni će, kao Edge prethodnici, imati zakrivljene ekrane, da bi se postigao efekat bezgranične slike.

 

Intelligent Scan

 

 

 

Što se tiče Animoji i Face ID karakteristika iPhone X modela, procurela je vest da i Samsung izgradio 3D-scanning opciju: Intelligent Scan i 3D stikere za svoje nove modele telefona. Pored toga, pominje se i Tag Shot, mogućnost slikanja sa tagovima lokacije i vremena.

Sve informacije o Samsungovim novim telefonima znaćemo 25. februara, a do tada ostaje da čekamo i pratimo tizere!

previousnext