web summit

Vidimo se na Web summit-u: „Najvećoj IT konferenciji na svetu“

Šta je Web summit?

Web summit je konferencija koja okuplja najveća imena IT industrije, kao što su osnivači i izvršni direktori nekih od najvećih IT kompanija na svetu, brzorastuće startape, kao i brojne državnike i političare, kako bi komentarisali i razgovarali o gorućim pitanjima i problemima sa kojima se IT industrija svakodnevno suočava, ali i diskutovali o potencijalnim rešenjima. Među brojnim svetskim imenima, neki od panelista će biti i: Edvard Snouden, Guo Ping, Bred Smit, Melani Perkins i mnogi drugi. Ova konferencija se održava u Lisabonu, a ove godine će se odigrati od 4. do 7. novembra.

 

 

Vidimo se u Lisabonu!

Ponosni smo na činjenicu da će 4like.rs biti deo ovako velikog i važnog događaja. Imaćemo priliku da predstavimo svoj jedistveni softver pomoću kojeg svaka kompanija ima mogućnost da čuje mišljenje onih najbitnijih – svojih krajnjih potrošača. Možete nas pronaći u Altice areni & fil u Lisabonu na štandu pod brojem A539. Izlagaćemo prvog dana konferencije, u utorak, 5. Novembra. Dođite da isprobate naš softver i da se upoznamo, a mi ćemo biti raspoloženi da odgovorimo na sva vaša pitanja i nedoumice.

Nadamo se da ćemo upoznati kolege sa svih strana sveta sa kojima ćemo razmeniti iskustva i znanja i diskutovati o novim idejama i budućim projektima. Nemojte se libiti da posetite naš štand i da se predstavite. Vidimo se!

previousnext